Wie ben ik?

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Anisha Berends. In mijn blogs vertel ik jullie mijn verhaal over wat mij anders maakt.

Ik ben 23 jaar geleden op deze wereld gekomen. En ik ben gediagnosticeerd met Autisme en een Depressie.

Ik heb tot mijn 6e in Vinkhuizen gewoond, samen met mijn moeder, broertje en biologische vader. Op mijn 9e ben ik verhuisd naar Roden, samen met mijn broertje, moeder en nieuwe stiefvader. Die overigens nu mijn vader is. Tenminste voor mijn gevoel, helaas niet op papier.

Ik heb tot mijn 19e jaar thuis gewoond. Daarna ben ik naar Anders Thuis gegaan, wat inmiddels Gewoon Anders heet. Hier heb ik kort gewoond en ben toen zelfstandig gaan wonen met de nodige ondersteuning.

Al 3,5 jaar heb ik een relatie. Maar door allerlei factoren besloten wij om nog even niet samen te gaan wonen.

Ik heb gestudeerd voor Helpende Zorg en Welzijn en heb hiervoor mijn diploma behaald. Helaas ben ik hier niet werkzaam in omdat dit niet lukt.

Ik hoop dat ik jullie een beetje kort heb kunnen uitleggen wie ik ben. Op sommige stukken ga ik in een latere blog verder door.

Anders werd mijn voorstel blog wel heel extreem lang.

Liefs, Anisha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *